Контроль якості

Лінія №5 Дарницький 13Для забезпечення стабільної якості продукції підприємство використовує тільки натуральну сировину.

При виготовленні хлібобулочної продукції дотримуються традиційних технологій хлібопекарства без застосування покращувачів та добавок.

Хліб „Дарницький”, що випікається із суміші житнього та пшеничного борошна готується з використанням рідких заквасок.

Хліб „Луцький подовий” та „Звичайний формовий” – із суміші пшеничного борошна першого та вищого ґатунків готуються опарним способом.

тістомісильнаВід надходження сировини для виробництва продукції на підприємство і до поставки готових виробів у торгівельну мережу діє ретельний лабораторний контроль.

Атестованою лабораторією заводу здійснюється технохімічний контроль якості основної і додаткової сировини, напівфабрикатів, готової продукції, а також контроль за дотриманням встановлених параметрів технологічного процесу.

Крім того, для гарантування безпеки продукції встановлено порядок і періодичність її контролю за мікробіологічними показниками, вмістом солей важких металів, мікотоксинів та радіонуклідів у лабораторіях ЦСМ та обл. СЕС.