Рецепти та поради

6.02.2017

Як правильно зберігати борошно?

Для того, щоб борошно зберегло свої найкращі властивості, його потрібно зберігати в паперовому або полотняному мішечку. Класичний процес зберігання борошна…
6.02.2017

Чи можна дітям їсти хліб та печиво?

Складно уявити раціон людини без хліба або випічки. Тому й не дивно, що багатьом мамам цікаво, з якого віку слід…
6.02.2017

Несумісні продукти: ще не варто поєднувати в їжі одночасно?

Мабуть, всі знають про результат, який може виникнути після того, якщо квашений огірок запити молоком. Однак, медикам поки точно невідомо,…
6.02.2017

Хліб у 10-ці найкорисніших продуктів

Створені самою природою, чудо-продукти містять цілі біологічно-активні комплекси корисних речовин, необхідних для підтримки й відновлення нашого здоров’я. Звичайно, список таких…
6.02.2017

Батон «Звичайний» з помідорами і зеленим базиліком

Інгредієнти 4 порції: • Батон «Звичайний» 4 кусочки • Помідори 300 г • Базилік зелений 100г • Часник 1 шт…
6.02.2017

Фарширований батон «Любительський»

Фарширований батон «Любительський» можна приготувати дуже швидко. Це страва на швидку руку. Він стане відмінною закускою, якщо до Вас завітали…
12